maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kivikon asemakaavamuutos -- agilityhalli kenttämme yhteyteen :)


Halliprojekti agilitykenttämme yhteyteen on edennyt hienosti.  Kaikki alkoi alkuvuonna 2012, kun kentän viereen alettiin suunnitella BMX-rataa. Rataa varten tarvittiin 50 m x 50 m suuruinen alue, joka oli jo alustavasti varattu meille.  Esitimme neuvotteluissa, että voimme luopua tuosta alueesta ja tyydymme pienempään lisäalaan, jos saamme mahdollisuuden rakentaa hallin kentän viereen.

Aluksi hallin oli tarkoitus olla huomattavasti pienempi ja sen olisi pitänyt sijaita samassa linjassa hiihtohallin kanssa.  Myös kenttä olisi pitänyt siirtää samaan linjaan. Lämpimät toimisto- yms. tilat oli suunnitelmissa rakentaa yhdessä BMX-toimijan kanssa. Asemakaavan muutoskin tuntui aluksi hankalalta ja tarkoitus oli hakea poikkeuslupaa hallin rakentamiselle, koska kaavassa oli mainittu vain noin 100 m2:n kerhorakennus.

Lukuisten Liikuntavirastossa pidettyjen suunnittelupalaverian tuloksena ollaan alueelle nyt tekemässä uutta asemakaavaa, joka sallisi meille n. 31m x 60m kokoisen hallin rakentamisen ja siihen lisäksi toimisto ym. tilat.  BMX-toimijalle kaava sallisi omat toimisto- ,varasto- yms. -tilat.

Asemakaava-aineisto on nähtävillä 8.6.-3.7. 2015. Alueen kaavoittaja, maisemasuunnittelija ja liikennesuunnittelija olivat 11.6. tavattavissa Kontulan kirjastossa ja kertoivat suunnitelmasta kiinnostuneille.  Kaavan käsittely etenee kaavion mukaan. 


Havainnemateriaali on mielenkiintoista tarkasteltavaa.

EK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti